| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
emrahdemirci16 Öğrenci

Kayıt: Aug 27, 2009 Yas: 19 Mesajlar: 6 Nerden: bursa Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 1:09 pm Mesaj konusu: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
| arkadaşlar merhaba ben konaklama işletmeciliği 2. öğretim kazandım dün kayıt yaptırdım okulda ama yabancı dillerle alakalı bi işlem yapmadım sadece okula kayıt yaptırdım acaba yabancı dillerle ilgili bi işlem gerekiyomuydu hazırlık okumak için lütfen yardımcı olun |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Answer Öğrenci

Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 1:34 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
| Öncelikle hoş geldn. Kayıt yaptırırken muhaviyet sınavına girmek isteyip istemediğinizi falan sormadılar mı?Geçen sene bizde öyle olmuştu. |
|
| Başa dön |
|
 |
emrahdemirci16 Öğrenci

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 11:13 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
| hoşbuldum hayır kimse bişey söylemedi kaydı yaptırdım dediler şurdan kitap alcan girdim kitapları aldım çıktım kimse bişey söylemedi. |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Answer Öğrenci

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 11:43 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
hane bu sene hazırlık okumak zorunlu diilya ondan bişey sölemediler demekki hazırlık sınıfı okumak isteyenler kendileri başvurcak sanırım.K.b yardımcı olamıyorum ama sistem değişiyor sürekli biz napalım sen bir okulu ara bence;) |
|
| Başa dön |
|
 |
spaam Öğrenci

|
Tarih: Çrş Eyl 02, 2009 2:20 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
Aman tanrım hazırlık kalktı mı answer? Nerden duydun inanamıyorum.Benim alttan kaldı ya geçemedim ufff 14 eylüldeki yeterliliğe gircem.Daha önce kaldırsalardı ya  _________________ HeP yEr Mi çEKeCek Senİ KeNDiNE? SENdE çEK YeRKüReYİ kENDine,sEn GençSİn DEĞiŞiM ÖzüNdE vaR !! |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Answer Öğrenci

|
Tarih: Çrş Eyl 02, 2009 3:59 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
| spaam demiş ki: | Aman tanrım hazırlık kalktı mı answer? Nerden duydun inanamıyorum.Benim alttan kaldı ya geçemedim ufff 14 eylüldeki yeterliliğe gircem.Daha önce kaldırsalardı ya  |
ya sen yine sınavına girceksin hazırlık kalktı dediğimden kasıt isteğe bağlı diye duydum ben yani yeni gelenler için;) |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Answer Öğrenci

|
Tarih: Çrş Eyl 02, 2009 4:01 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
| spaam demiş ki: | Aman tanrım hazırlık kalktı mı answer? Nerden duydun inanamıyorum.Benim alttan kaldı ya geçemedim ufff 14 eylüldeki yeterliliğe gircem.Daha önce kaldırsalardı ya  |
ya sen yine sınavına girceksin hazırlık kalktı dediğimden kasıt isteğe bağlı diye duydum ben yani yeni gelenler için;) |
|
| Başa dön |
|
 |
spaam Öğrenci

|
Tarih: Çrş Eyl 02, 2009 5:38 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
Anladım orasını canım Keşke önceden bizim isteğimizi de sorsalardı diyorum isteksiz isteksiz gittik  _________________ HeP yEr Mi çEKeCek Senİ KeNDiNE? SENdE çEK YeRKüReYİ kENDine,sEn GençSİn DEĞiŞiM ÖzüNdE vaR !! |
|
| Başa dön |
|
 |
emrahdemirci16 Öğrenci

|
Tarih: Prş Eyl 03, 2009 3:14 pm Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
aradım bana buraya gelip kayıt yaptırman gerekiyodu dediler nerdesin şuan diye sordu bende bursadayım dedim o zaman seni yabancı diller okuluna aktarayım dedi oraya aktardı onlarada anlattım bu sene konaklamada hazırlık açılıp açılmayacağı kesin değil yök'ten haber bekliyoruz dedi sen siteyi takip et orda gerekli açıklama yapılıcak eğer hazırlık açılırsa 14ünde internetten kaydını yaptırabilirsin dedi.
sorun çözüldü sayılır |
|
| Başa dön |
|
 |
erhan_kobe Turizm İşlt. ve Otelcilik Y.O Temsilcisi

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 336 Nerden: İZMİR Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Cum Eyl 04, 2009 9:33 am Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
emrahcım sakin ol öyle heyecanlı yaklasıyosun ki..suanda bi karısıklık var evet, yök'ten kaynaklanan bi karısıklık bu..sen ayın 14ünü falan bekleme sakın, imkanın varsa 2 günde bir ara okulu ve durumunu her defasında belirt..zaten durum netleşince ona göre kendini ayarlarsın  _________________ When I was a child.. |
|
| Başa dön |
|
 |
fuldican Öğrenci

Kayıt: Jul 25, 2010 Mesajlar: 1 Nerden: hatay Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 9:02 am Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
bende konaklama işletme bölümünü yazayı düşünüyorum ancak afyon hakkında bilgim yok sonuçta 4 yıl okul zorluk çeker miyim nasıl bir şehirdir diye tereddeütlerim var yardımcı olursanız sevinirim . . |
|
| Başa dön |
|
 |
black_demon Moderatör

Kayıt: Sep 12, 2007 Yas: 22 Mesajlar: 1373 Nerden: İzmir - KSK Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Sal Ağu 10, 2010 12:53 am Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği |
|
|
hataydan geliyosun, pek zorluk çekeceğini düşünmüyorum. ama tabi zro olan şeyleri var, ama bir o kadar da öğrenci nüfusun çokluğundan dolayı arkadaşlık ilişkileri güzel oluyor. Daha doğrusu ne aradığına da bağlı diyebilirim. _________________ bL@cK_DeMoN
www.kocatepe.sozlukspot.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ByAldemir Öğrenci

|
Tarih: Prş Eyl 02, 2010 12:53 am Mesaj konusu: muafiyet sınavı |
|
|
merhaba arkadaşlar..ben bu sene afyon kocatepeyi kazandım..bu ingilizce muafiyet sınavi zor oluyormu acaba..hangi konulardan çıkıor?????????????  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|