Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Portalı: Forum

..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. :: Başlık Görüntüleniyor - Konaklama İşletmeciliği
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   GirişGiriş 

Konaklama İşletmeciliği

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    ..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. Forum Ana Sayfası -> Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emrahdemirci16
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 19
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal Eyl 01, 2009 1:09 pm    Mesaj konusu: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar merhaba ben konaklama işletmeciliği 2. öğretim kazandım dün kayıt yaptırdım okulda ama yabancı dillerle alakalı bi işlem yapmadım sadece okula kayıt yaptırdım acaba yabancı dillerle ilgili bi işlem gerekiyomuydu hazırlık okumak için lütfen yardımcı olun
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
The_Answer
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal Eyl 01, 2009 1:34 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle hoş geldn. Kayıt yaptırırken muhaviyet sınavına girmek isteyip istemediğinizi falan sormadılar mı?Geçen sene bizde öyle olmuştu.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahdemirci16
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal Eyl 01, 2009 11:13 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

hoşbuldum hayır kimse bişey söylemedi kaydı yaptırdım dediler şurdan kitap alcan girdim kitapları aldım çıktım kimse bişey söylemedi.
Başa dön
The_Answer
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal Eyl 01, 2009 11:43 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

hane bu sene hazırlık okumak zorunlu diilya ondan bişey sölemediler demekki hazırlık sınıfı okumak isteyenler kendileri başvurcak sanırım.K.b yardımcı olamıyorum ama sistem değişiyor sürekli biz napalımWink sen bir okulu ara bence;)
Başa dön
spaam
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 20

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Çrş Eyl 02, 2009 2:20 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

Aman tanrım hazırlık kalktı mı answer? Nerden duydun inanamıyorum.Benim alttan kaldı ya geçemedim ufff Sad Sad 14 eylüldeki yeterliliğe gircem.Daha önce kaldırsalardı ya Twisted Evil Mad Mad
The_Answer
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Çrş Eyl 02, 2009 3:59 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

spaam demiş ki:
Aman tanrım hazırlık kalktı mı answer? Nerden duydun inanamıyorum.Benim alttan kaldı ya geçemedim ufff Sad Sad 14 eylüldeki yeterliliğe gircem.Daha önce kaldırsalardı ya Twisted Evil Mad Mad

ya sen yine sınavına girceksin hazırlık kalktı dediğimden kasıt isteğe bağlı diye duydum ben yani yeni gelenler için;)
Başa dön
The_Answer
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Çrş Eyl 02, 2009 4:01 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

spaam demiş ki:

ya sen yine sınavına girceksin hazırlık kalktı dediğimden kasıt isteğe bağlı diye duydum ben yani yeni gelenler için;)
Başa dön
spaam
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 20

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Çrş Eyl 02, 2009 5:38 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

Anladım orasını canım Very Happy Very Happy Keşke önceden bizim isteğimizi de sorsalardı diyorum Razz isteksiz isteksiz gittik Confused
emrahdemirci16
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Prş Eyl 03, 2009 3:14 pm    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

aradım bana buraya gelip kayıt yaptırman gerekiyodu dediler nerdesin şuan diye sordu bende bursadayım dedim o zaman seni yabancı diller okuluna aktarayım dedi oraya aktardı onlarada anlattım bu sene konaklamada hazırlık açılıp açılmayacağı kesin değil yök'ten haber bekliyoruz dedi sen siteyi takip et orda gerekli açıklama yapılıcak eğer hazırlık açılırsa 14ünde internetten kaydını yaptırabilirsin dedi.

sorun çözüldü sayılır
Başa dön
erhan_kobe
Turizm İşlt. ve Otelcilik Y.O Temsilcisi
Turizm İşlt. ve Otelcilik Y.O Temsilcisi

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Cum Eyl 04, 2009 9:33 am    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

emrahcım sakin ol Smile öyle heyecanlı yaklasıyosun ki..suanda bi karısıklık var evet, yök'ten kaynaklanan bi karısıklık bu..sen ayın 14ünü falan bekleme sakın, imkanın varsa 2 günde bir ara okulu ve durumunu her defasında belirt..zaten durum netleşince ona göre kendini ayarlarsın Wink
fuldican
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Pzr Tem 25, 2010 9:02 am    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

bende konaklama işletme bölümünü yazayı düşünüyorum ancak afyon hakkında bilgim yok sonuçta 4 yıl okul Rolling Eyes zorluk çeker miyim nasıl bir şehirdir diye tereddeütlerim var yardımcı olursanız sevinirim . .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
black_demon
Moderatör
Moderatör

Yas: 22
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal Ağu 10, 2010 12:53 am    Mesaj konusu: Re: Konaklama İşletmeciliği Alıntıyla Cevap Ver

hataydan geliyosun, pek zorluk çekeceğini düşünmüyorum. ama tabi zro olan şeyleri var, ama bir o kadar da öğrenci nüfusun çokluğundan dolayı arkadaşlık ilişkileri güzel oluyor. Daha doğrusu ne aradığına da bağlı diyebilirim.

www.kocatepe.sozlukspot.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder MSN Messenger
ByAldemir
Öğrenci
Öğrenci

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Prş Eyl 02, 2010 12:53 am    Mesaj konusu: muafiyet sınavı Alıntıyla Cevap Ver

merhaba arkadaşlar..ben bu sene afyon kocatepeyi kazandım..bu ingilizce muafiyet sınavi zor oluyormu acaba..hangi konulardan çıkıor????????????? Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Question Question Question Question
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    ..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. Forum Ana Sayfası -> Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız