Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Portalı: Forum

..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. :: Başlık Görüntüleniyor - Okuldan Diplamamı Nasıl Alabilirim ?
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   GirişGiriş 

Okuldan Diplamamı Nasıl Alabilirim ?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    ..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. Forum Ana Sayfası -> Merak Ediyorum
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
celiksweet
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 18

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Pzr May 16, 2010 2:47 am    Mesaj konusu: Okuldan Diplamamı Nasıl Alabilirim ? Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba Ark lar Herkese İyi Forumlar.Ben Okulu Bırakmak İstiyorum Lise Diplamasının Nerden Ve Nasıl Alabilirim. Daha Doğrusu Almam Mümkünmü.Yorum Yazacak Herkese tsk lerimi sunuyor İyi forumlar diliyorum... Confused
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black_demon
Moderatör
Moderatör

Yas: 22
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Pts May 17, 2010 4:22 am    Mesaj konusu: Re: Okuldan Diplamamı Nasıl Alabilirim ? Alıntıyla Cevap Ver

Bu konuyu öğrenci işlerine danışırsan onlar daha net bir cevap vereceklerdir sana.

www.kocatepe.sozlukspot.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder MSN Messenger
celiksweet
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 18

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Cum May 21, 2010 12:10 am    Mesaj konusu: Re: Okuldan Diplamamı Nasıl Alabilirim ? Alıntıyla Cevap Ver

black_demon demiş ki:
Bu konuyu öğrenci işlerine danışırsan onlar daha net bir cevap vereceklerdir sana.

tamam tskler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    ..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. Forum Ana Sayfası -> Merak Ediyorum Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız