Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Portalı: Forum

..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. :: Başlık Görüntüleniyor - üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsunuz?
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   GirişGiriş 

üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsunuz?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    ..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. Forum Ana Sayfası -> Tartışma
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yasmin
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 21
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Prş Eyl 18, 2008 12:38 pm    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

özgür bi ülkede yaşıyosak eğer kimse kimseye karışamaz kapalı insan nasıl açık bi insana neden başın açık deme hakkına sahip değilse açık insanda kapalı insana neden kapalı diyemez bu benim düşüncem umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wolky
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 20
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Prş Eyl 18, 2008 12:41 pm    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

sagofan demiş ki:
devlet dairesi dediğin ne arkadaşım heryere başı kapalı girebiliosak bnce okula da girmeliyiz..ben türbanı falan savunmuorum dikkat et sadece örtülü insanlara laf eden çok bilmiş arkadaşlara yazdım onu..evet türbanın simge olarak kullanılmasına bende arşıyım cemaatler var bilirsiniz başını söle örtersen şu cemaatten oluosun iğnesini şöle takarsan bu cemaatten oluosun falan die saçmlaıklar var..ben bunu savunmuorum sana dikkat et sadece örtünmenin dini bi inanç olduğunu ve kimsenin karışmaması gerektiğini söledim türbanı savunmadım yani anlayabildin mi;)

eyw Wink
medhusena
Çay M.Y.O Temsilcisi
Çay M.Y.O Temsilcisi

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Prş Eyl 18, 2008 2:40 pm    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

tameR___ demiş ki:
medhusena demiş ki:
tameR___ demiş ki:
medhusena demiş ki:
isteyen istediği gibi girsin işte yha

KAHVEHANEYE Mİ GİRİON NEN KADIN ? CEMAAT EVİNE Mİ GİRİON NEN BAYAN!? Twisted Evil

nen bayan ne biçim uslüp biras düzgün konuşur musun asıl sen kahvede mi sanıyosun kendini

evet öle sanıorum Twisted Evil hadi canım aç sacını okulda da enseni görelim hadi hadiii Twisted Evil

seni hayal kırıklığına uğratıcam sanırım ama ben zaten türbanlı dilim
Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^ ..
Başa dön
life_4
Mühendislik Fakültesi Temsilcisi
Mühendislik Fakültesi Temsilcisi

Yas: 26
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Prş Eyl 18, 2008 2:53 pm    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

medusa ozmn türban takta gir farklı olsun ya ehehehe Very Happy Very Happy
medhusena
Çay M.Y.O Temsilcisi
Çay M.Y.O Temsilcisi

Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Prş Eyl 18, 2008 2:57 pm    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

sanki yökte tanıdığım var hemen kaale alıolar Very Happy o kadar ciddiye alınmışım ki Very Happy Very Happy
Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^ ..
Başa dön
akarsu
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 22
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal Tem 21, 2009 3:16 am    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

herkes istediği gibi girsin her birey özgür
Başa dön
_ka_
Öğrenci
Öğrenci

Yas: 24
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal May 18, 2010 7:33 pm    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

din ve devlet işlerini birbirinden ayırmamız gerekmiyor mu? o halde devlet öğrenciye başını açıp okula öyle girmelisin diyemez ki türban o insanların inancının bir parçasıdır.

Richard Brathwaite
Başa dön
black_demon
Moderatör
Moderatör

Yas: 22
Ruh Hali:
Takımı:

MesajTarih: Sal Ağu 10, 2010 12:57 am    Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun Alıntıyla Cevap Ver

bence siz siz olun okulda böyle konulara bulaşmayın. taksın, takmasın tartışmasına girmeyin. Öncelikle gereksiz bir konu, diğer bir husus da tehlike yaratabilecek bir nokta. Uzak durmakta fayda var...

www.kocatepe.sozlukspot.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    ..::KOCATEPE ÖĞRENCİ::.. Forum Ana Sayfası -> Tartışma Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız