| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yasmin Öğrenci

Kayıt: Sep 16, 2008 Yas: 21 Mesajlar: 32 Nerden: istanbul Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 12:38 pm Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
| özgür bi ülkede yaşıyosak eğer kimse kimseye karışamaz kapalı insan nasıl açık bi insana neden başın açık deme hakkına sahip değilse açık insanda kapalı insana neden kapalı diyemez bu benim düşüncem umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Wolky Öğrenci

Kayıt: Sep 13, 2008 Yas: 20 Mesajlar: 590 Nerden: GireSun Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 12:41 pm Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
| sagofan demiş ki: | | devlet dairesi dediğin ne arkadaşım heryere başı kapalı girebiliosak bnce okula da girmeliyiz..ben türbanı falan savunmuorum dikkat et sadece örtülü insanlara laf eden çok bilmiş arkadaşlara yazdım onu..evet türbanın simge olarak kullanılmasına bende arşıyım cemaatler var bilirsiniz başını söle örtersen şu cemaatten oluosun iğnesini şöle takarsan bu cemaatten oluosun falan die saçmlaıklar var..ben bunu savunmuorum sana dikkat et sadece örtünmenin dini bi inanç olduğunu ve kimsenin karışmaması gerektiğini söledim türbanı savunmadım yani anlayabildin mi;) |
eyw  _________________ OLsada bir diLek hakkım benim için Bir şey diLemeni istesEm..Tek İsteğim asLında seni isteDiğiM gibi Beni iSteMen..!!
|
|
| Başa dön |
|
 |
medhusena Çay M.Y.O Temsilcisi

Kayıt: Sep 08, 2008 Yas: 20 Mesajlar: 412 Nerden: gelcenn mii? Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 2:40 pm Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
| tameR___ demiş ki: | | medhusena demiş ki: | | tameR___ demiş ki: | | medhusena demiş ki: | | isteyen istediği gibi girsin işte yha |
KAHVEHANEYE Mİ GİRİON NEN KADIN ? CEMAAT EVİNE Mİ GİRİON NEN BAYAN!?  |
nen bayan ne biçim uslüp biras düzgün konuşur musun asıl sen kahvede mi sanıyosun kendini |
evet öle sanıorum hadi canım aç sacını okulda da enseni görelim hadi hadiii  |
seni hayal kırıklığına uğratıcam sanırım ama ben zaten türbanlı dilim _________________ Bugün Burda Cumartesi
Ben senin SaçLarını
SuçLar bakışLarını
Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
life_4 Mühendislik Fakültesi Temsilcisi

Kayıt: Jan 10, 2007 Yas: 26 Mesajlar: 2340 Nerden: İSTANBUL Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 2:53 pm Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
medusa ozmn türban takta gir farklı olsun ya ehehehe  _________________ Hayat:Silgi kullanmadan resim çizme sanatına denir.
http://img114.imageshack.us/img114/768/iskeletlp7.gif |
|
| Başa dön |
|
 |
medhusena Çay M.Y.O Temsilcisi

Kayıt: Sep 08, 2008 Yas: 20 Mesajlar: 412 Nerden: gelcenn mii? Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 2:57 pm Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
sanki yökte tanıdığım var hemen kaale alıolar o kadar ciddiye alınmışım ki  _________________ Bugün Burda Cumartesi
Ben senin SaçLarını
SuçLar bakışLarını
Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
akarsu Öğrenci

Kayıt: Jul 21, 2009 Yas: 22 Mesajlar: 6 Nerden: AfyoN Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Sal Tem 21, 2009 3:16 am Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
| herkes istediği gibi girsin her birey özgür |
|
| Başa dön |
|
 |
_ka_ Öğrenci

Kayıt: May 18, 2010 Yas: 24 Mesajlar: 1 Nerden: afyon Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Sal May 18, 2010 7:33 pm Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
din ve devlet işlerini birbirinden ayırmamız gerekmiyor mu? o halde devlet öğrenciye başını açıp okula öyle girmelisin diyemez ki türban o insanların inancının bir parçasıdır. _________________ Gezginler, şairler ve yalancılar, işte aynı anlama gelen üç sözcük!
Richard Brathwaite |
|
| Başa dön |
|
 |
black_demon Moderatör

Kayıt: Sep 12, 2007 Yas: 22 Mesajlar: 1373 Nerden: İzmir - KSK Ruh Hali:  Takımı: 

|
Tarih: Sal Ağu 10, 2010 12:57 am Mesaj konusu: Re: üniversiteye türbanla girilmesi hakkında ne düşünyorsun |
|
|
bence siz siz olun okulda böyle konulara bulaşmayın. taksın, takmasın tartışmasına girmeyin. Öncelikle gereksiz bir konu, diğer bir husus da tehlike yaratabilecek bir nokta. Uzak durmakta fayda var... _________________ bL@cK_DeMoN
www.kocatepe.sozlukspot.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|